Sådan fjerner du en ven fra Facebook

Facebook er måske det mest anvendte sociale netværk i verden med tilladelse fra Instagram eller Twitter. Et fællesskab, hvor vi kan kontakte venner og lave nye, men hvordan kan vi slette dem, som vi ikke længere vil være med i vores venneliste? Derefter tilbyder vi dig en trin vejledning, hvor vi forklarer, hvordan du fjerner en ven fra Facebook.

At gøre venner på Facebook er virkelig simpelt, men sandheden er, at vi ikke altid kender de mennesker, vi accepterer, eller spørger venskabsforespørgsel, så hvis du vil fjerne fra dit netværk af venner, kan du en eller anden ikke kende eller En ven med hvem du har mistet et forhold, skal følge de trin, vi detaljerer nedenfor.

Skridt til at fjerne en ven fra Facebook

  1. Det første skridt til at fjerne en Facebook-ven er at indtaste din Facebook-konto og søge efter den specifikke person, du ikke længere vil være venner med.
  2. Når du er inde i profilen for den pågældende person, skal du gå til det øverste afsnit, hvor dit profilbillede og overskrift vises.
  3. Du vil se, hvordan til højre vises " Venner " -indstillingen (ved siden af ​​"Følgende" og "Meddelelse"), og hvis du "klikker" inde i den, åbnes en menu med flere muligheder, hvoraf den sidste er " Fjern fra mine venner. "
  4. Med denne eneste mulighed vil du have fjernet den pågældende person fra dine Facebook-venner og vil ikke længere kunne se dine indlæg, kommentarer eller besked. Du kan heller ikke se din aktivitet på Facebook.
  5. Fjernelse af en ven fra Facebook er noget rigtig simpelt, men hvis årsagerne til at fjerne det er noget rigtig dårligt, kan du også blokere denne person. For at gøre dette skal du gå tilbage til din profil og igen i afsnittet af dit dæk ovenfor, "klik" på de tre punkter til højre. Du vil se, hvordan du åbner en menu med flere muligheder, hvoraf den sidste er "Blok". Ved at "klikke" på den, vil du få den person, der ikke længere kan se din profil eller publikationer, men vil heller ikke kunne kontakte dig.
  6. Bloker en ven på Facebook kan også gøres fra din profil, i afsnittet "Indstillinger" og derefter " Bloker ". Du vil se, at på siden der vises, kan du tilføje navnet på den profil, du vil blokere, klikke på "Bloker", og det er det, den person vil ikke længere have adgang til din profil.

Slet eller bloker en ven på Facebook er, hvordan vi siger noget meget nemt, og den person vil heller ikke modtage nogen besked eller advarsel om din handling .