Sådan bruger du WhatsApp som notesblok

Ud over funktionerne i WhatsApp, f.eks. Instant messaging service eller udveksling af opkald med vores kontakter, kan du også bruge programmet på andre måder, for eksempel som en notesbog .

Hvis du har brug for at huske en dato eller har fundet en tekst, du vil læse eller har besøgt en interessant hjemmeside, men ikke har tid til det, kan du sende en besked til dig selv på WhatsApp, og du kan høre det, når du har brug for det.

Ulempen er, at WhatsApp ikke giver dig mulighed for at skabe nogen kontakt med det primære telefonnummer, du bruger.

Lær, hvordan du bruger WhatsApp som en notesbog

Nedenfor viser vi dig trin for trin hvordan du skal gøre for at bruge appen som en notesbog.

  • Åbn WhatsApp, skriv Kontakter og klik på Ny kontakt
  • Opret en fil med navnet "Notepad" og indtast dit mobilnummer
  • Afslut WhatsApp, gå til opkaldsapplikationen på din mobil og kig efter denne nye kontakt i telefonbogen
  • Når du er i telefonbogen, skal du trykke på Send WhatsApp-meddelelsesikonet og sende en testmeddelelse. Fra det øjeblik har du en ny kontakt, der hedder Notesblok på WhatsApp

Det kan også ske, at den version af WhatsApp, du har på din enhed, ikke tillader denne procedure.

Prøv i så fald følgende alternative metode:

  • Indtast din telefonbog i appen Opkald og opret en post med dit telefonnummer
  • Skær internetforbindelsen
  • Åbn WhatsApp, skriv Kontakter og træk fingeren ned for at opdatere kontakter
  • Åbn listen Kontaktpersoner i appen Opkald og indtast fanen, hvor du gemte din kontaktperson. WhatsApp-ikonet skal vises, klik på det for at åbne en WhatsApp-chat med dit navn

Oprettelse af et notesblok på WhatsApp er meget enklere end du tror, ​​og det vil helt sikkert få dig ud af mere end en travlt.

Og at sende en WhatsApp til dig selv er meget hurtigere og mere effektiv end at skulle installere og åbne en anden applikation til annoteringer af typen Google Keep .

Et andet alternativ er at oprette en gruppe med en anden betroet person, hvem ved hvad du leder efter, og fjern det fra gruppen.

Gruppen er kun tilgængelig for dig, og du kan bruge den som din notesbog, gemme links, sende fotos eller videoer.