Sådan sletter du en Twitter-konto nemt

Hvis du har en Twitter-konto, og du er træt af at være i dette sociale netværk, kan du stoppe med at indtaste det, men hvis du også vil slette din konto, følg denne trin vejledning, hvor vi forklarer, hvordan du sletter en Twitter-konto på en nem måde .

Eliminering af Twitter-konti kræver ikke store computerfærdigheder, men kun en særlig opmærksomhed for at forstå, hvad du laver. Husk at ved at slette en Twitter-profil, kan du ikke returnere, fordi dine data slettes permanent . Hvis du skifter mening, har du stadig mulighed for, inden for 30 dage efter deaktiveringsanmodningen, at gendanne din Twitter-konto, så vi kan se, hvordan vi fortsætter.

Skridt til nemt at fjerne en Twitter-konto

Før du begynder at forklare, hvordan du annullerer en Twitter-konto, vil det være en god ide at anmode om en fil for at gemme alle de "tweets", du har offentliggjort . Hvad du skal gøre er at oprette forbindelse til Twitter fra din computer og klikke på ikonet Profil og indstillinger , og i den menu, der vises, skal du klikke på knappen Request file for at modtage et email link for at downloade den komprimerede fil så snart som som ledig. Ved at klikke på Download nu starter processen med at downloade filen.

Nu hvor du har en sikkerhedskopi af dine "tweets", er du klar til at slette din Twitter-konto med de trin, vi nu forklarer for dig:

  1. Annulleringen af ​​en Twitter-konto kan kun ske fra en pc .
  2. På denne måde skal du indtaste eller udstyre en computer og oprette forbindelse til Twitter via en internetforbindelse.
  3. Når du er i din profil, skal du klikke på ikonet, hvor dit lille billede vises øverst til højre. Du vil se, hvordan en pop op-menu vises, og hvis du downloader, vil du se en indstilling, der er "Konfiguration og privatliv".
  4. På siden, der vises, skal du klikke på Deaktiver din konto link, som er placeret nederst på siden.
  5. På deaktiveringssiden før du klikker på knappen Deaktiver, tilbyder Twitter dig nogle alternativer til at ændre dit brugernavn eller Twitter-URL og ændre konti ved hjælp af dit brugernavn eller din email fra en tidligere konto, alt for at at du er sikker på at deaktivere eller ty til andre løsninger, hvis du har tænkt dig bedre.

Lad os se disse muligheder i detaljer:

  1. At ændre navn eller webadresse uden at deaktivere en konto . Du skal blot gå til kontosiden, der er tilgængelig fra Indstillinger og Beskyttelse af personlige oplysninger, og ændre Twitter-brugernavnet i navnefeltet for en maksimal længde på 15 tegn og ændre det efter eget valg (hvis brugernavnet allerede er i brug, du bliver nødt til at indtaste en anden). Klik på Gem ændringer for at bekræfte. Alle svar og tilhængere af @ forbliver uændrede.
  2. For at ændre kontiene med brugernavnet eller e-mailen til den forrige konto, er det nødvendigt at deaktivere sidstnævnte og vente på, at de tidligere kontooplysninger slettes permanent. På kontosiden ændrer du brugernavn og e-mail-feltet.
  3. Hvis du på den anden side har besluttet at deaktivere din Twitter-profil, skal du trykke på Deaktiver-knappen og den forbliver suspenderet i 30 dage. I denne fase kan du gå tilbage og genaktivere det ved blot at logge på Twitter.