Sådan slettes din Facebook-konto

Facebook er et af de mest populære sociale netværk i verden. Millioner af konti åbnes dagligt, men også lukket af den store konkurrence mellem sociale netværk. I øjeblikket ser Instagram-tilhængere ud til at vinde på Facebook. Når det er på tide at fjerne vores konto for at prioritere en anden, genereres der en række dilemmaer, der starter med evnen til at lukke vores online spor korrekt. Tid er penge, og det er bedre at være klar over de skridt, vi skal tage for at afslutte vores Facebook-tilstedeværelse. Bemærk disse instruktioner og lær hvordan du sletter en Facebook-konto.

Skridt til at fjerne en Facebook-konto

  1. Før vi tager skridtet til at fjerne en Facebook-konto, må vi være 100% sikre. Der er mulighed for at deaktivere, at det ville være midlertidigt. Vi kunne gendanne fotos eller elementer, der har nogle følelsesmæssige omkostninger for os. Hvis vi sletter kontoen, slettes alt, og vi kan miste privilegerede oplysninger, der vil være vanskelige eller umulige at gendanne.
  2. Hvis vi vil deaktivere kontoen til at være en tid uden Facebook, men at holde vores profil for fremtiden, er trinene meget enkle. Med Facebook i vores konto, ser vi efter 'Menu' indstillingen. I rullemenuen, der vises vil vi vælge fanen 'Konfiguration'. Vi ser til venstre for den mulighed, der siger 'Sikkerhed'. For disse klik vil vi ankomme til indstillingen deaktivere konto, der vil være i den nederste del af menuen, der vises. Vi kan genaktivere kontoen automatisk eller manuelt på det tidspunkt, vi ønsker.

  3. Muligheden for at fjerne er den mest radikale af alle, og som vi skal have 100% sikkerhed på tidspunktet for at gøre det. Vi kan ikke tøve med at slette vores Facebook-konto. Vi logger normalt ind og vælger muligheden for at slette konto. Hvis det ikke vises, kan vi søge det i en søgemaskine, som tager os direkte til det. Hvis vi giver dig mulighed for at slette konto, advarer Facebook os om, at vi ikke kan gendanne tilknyttede data, og at alt, hvad vi har i det, bliver slettet. Vi klikker på 'Fjern konto'. Han vil spørge os, hvis vi er sikre på, at vores eventyr i dette sociale netværk med en bestemt profil vil være forbi.

Med disse enkle trin vil vi have deaktiveret eller elimineret vores Facebook-konto. Hvis vi deaktiverer det, vil vi ikke være synlige, men vi vil holde vores data, hvis vi sletter det, kan vi ikke gøre noget for at genoprette vores minder, alt bliver slettet for evigt.