Sådan spærres en WhatsApp-kontakt

Blokere folk på WhatsApp er noget, vi alle har ønsket at gøre på et tidspunkt, enten i forhold til nogen, der bombarderer os med meddelelser hele dagen, eller fordi du pludselig har argumenteret med en person, du ikke vil have nogen kontakt med. Lad os se næste, en vejledning i trin, hvor vi forklarer, hvordan du blokkerer en WhatsApp-kontakt.

Siden starten for et årti siden har WhatsApp tilladt os at kontakte vores venner og familie gennem meddelelser, der gradvist har udviklet sig til fotos, gruppeklubber og endda talemeddelelser og opkald, men måske en Dens mest værdsatte funktioner er at kunne blokere vores kontakter, hvis vi vil, ligesom vi kan blokere dem, når vi vil kontakte de mennesker, vi har blokeret.

Skridt til at blokere en kontakt på WhatsApp

Unblocking kontakter i WhatsApp er noget meget simpelt, du skal bare følge nedenstående trin og også have programmet opdateret:

  1. Det første skridt til at blokere en kontakt er at åbne WhatsApp og gå til de tre punkter, der vises i øverste del til højre.
  2. En undermenu åbnes, og du skal vælge den sidste mulighed for alle, der er " Indstillinger ".
  3. Nu i denne menu vil du se forskellige muligheder relateret til din profil. Du skal vælge den første, hvor den står " Konto ".
  4. Derefter ses der flere muligheder i forbindelse med din konto. Du skal vælge den første, hvori den står " Privacy ".
  5. Du vil se, hvordan en række oplysninger om dit profilbillede vises, eller om du vil have dine kontakter eller ej, hvis du har læst deres meddelelser, men hvis du går ned til slutningen, vil du se muligheden "Kontakter blokeret", som du skal indtaste.
  6. For at blokere en kontakt skal du blot vælge dukken med et "+" -symbol, der vises på skærmen øverst til højre.
  7. Din komplette liste over kontaktpersoner, du har på WhatsApp, åbnes derefter. Du skal finde den kontakt eller kontaktpersoner, du vil blokere, og når du vælger den, vises den automatisk i menuen "Kontakter blokeret".
  8. Fra nu af vil den person eller personer ikke kunne sende dig beskeder eller se din status.
  9. Hvis du vil blokere den person, du har blokeret af en eller anden grund, skal du bare følge den samme rute og indtaste indstillingen "Blokerede kontakter" igen.
  10. Klik på den person, du vil låse op, og du vil se, hvordan indstillingen "Unblock to" vises automatisk og navnet på den pågældende person eller deres nummer. Hvis du klikker på det, vender denne kontakt automatisk tilbage til din WhatsApp-kontaktliste med mulighed for at kontakte dig og også se din status, når du vil.