Sådan fjerner du din Instagram-konto trin for trin

Vi kan ikke benægte, at Instagram er det sociale netværk i øjeblikket, men måske er du træt af at føle, at du skal fange hvert øjeblik af din eksistens, eller måske er du træt af at se fotos af andre, så hvis du har besluttet at holde op med at være bruger af dette netværk, forklarer vi nu, hvordan du fjerner din Instagram-konto trin for trin.

Heldigvis kræver fjernelse af din Instagram-konto kun et par klik og bekræftelser på Instagram-webstedet. Du skal dog være sikker på hvad du skal gøre, da du først har slettet kontoen, vil du gøre det permanent og alt relateret til det (det vil sige dine fotos, videoer, kommentarer, jeg kan lide det, tilhængere og tilhængere) ) forsvinder. På samme måde kan hverken du (eller nogen anden) registrere med det samme brugernavn længere (hvis du vil returnere igen).

Skridt til at fjerne din Instagram-konto trin for trin

  1. Gå til Instagram-fjernelse-siden : Du kan desværre ikke slette din Instagram-konto direkte fra mobilappen, hvilket betyder at du skal besøge Instagram-webstedet for at kunne gøre det. Der er heller ikke nogen nem måde at få adgang til siden Slet din konto fra din profil, hvilket er lidt frustrerende. Den nemmeste måde er fra nu af at gå direkte til fjernelsen af ​​siden (//www.instagram.com/accounts/remove/request/permanent/)
  2. Hvis du endnu ikke har logget ind på din browser, skal du indtaste dit brugernavn og din adgangskode, før du klikker på knappen Log ind under disse tekstfelter. Eller klik på den blå " Glemt " -knap og følg vejledningen for at nulstille dit kodeord. Du skal vide dit brugernavn eller e-mail, der er knyttet til din konto for at slette det.
  3. Vælg en grund til at slette kontoen: Vælg herfra grunden til, hvorfor du vil slette din konto. Nogle af årsagerne er at være for optaget til applikationen, data bekymringer eller problemer som følge af oversvømmelsen af ​​annoncer. Vælg den mulighed der bedst passer til din situation (uanset hvilken du vælger) i rullemenuen ud for Hvorfor sletter du din konto? Når du er færdig, skal du indtaste dit kodeord i det resulterende tekstfelt.
  4. Slet din konto: Vi er næsten færdige, men husk at det ikke er muligt at returnere eller endda bruge det samme brugernavn efter sletning af din konto. Når du har besluttet, at du vil fortsætte, skal du klikke på knappen Slet min konto permanent nederst. Og det er det! Hvis du ønsker at slette en anden konto, skal du logge ind igen og gentage processen.
  5. Af sikkerhedsgrunde kan Instagram ikke slette en konto til dig (eller dit barn er for den sags skyld). Du skal kunne logge ind på den konto, du ønsker at slette for at bekræfte. Når du har bestået bekræftelsesprocessen, er der intet andet du skal gøre. Dit Instagram-konto fjernes for altid fra det sociale netværk.