Sådan downloader du dine personlige Facebook-oplysninger

Cambridge Analytica-skandalen sidste år, kastede Facebook i fokus og mange af os spurgte, hvilke data havde været i stand til at indsamle dette sociale netværk på vores person, så hvis du vil vide, hvordan du downloader dine oplysninger Facebook-medarbejder, tøv ikke med at følge vejledningen nedenfor.

Efter skandalen besluttede Facebook at inkludere en interessant funktion, som mange måske har overset, men det er en meget nyttig metode til at downloade alle de oplysninger, som Facebook har gemt og katalogiseret i forhold til vores konto, så lad os se, hvad der er proceduren .

Skridt til at downloade dine personlige Facebook-oplysninger

  1. Det første skridt er at indtaste vores Facebook-konto og gå til afsnittet "Indstillinger" øverst til højre, hvor ikonet for en omvendt trekant er.
  2. Derefter skal du klikke på linket "Din Facebook Information" i den venstre kolonne på den side, der skal vises.
  3. I den menu, der åbnes nu, skal vi vælge indstillingen "Download dine oplysninger".
  4. Vi vil se, hvordan databasen opbygget i vores konto ser ud til at downloade den (vi anbefaler at du gør det på en pc), så vi kan downloade alt, der vises, hvor vi også har et afsnit dedikeret til "Profiloplysninger" eller " Oplysninger om dig. "
  5. Vælg de informationsfelter, du vil downloade, eller alle, og derefter kan du vælge indstillingen " Opret fil ", så al information downloades til din computer. Afhængigt af din sædvanlige brug af Facebook er det muligt, at generationen og download af denne fil kan tage timer.
  6. Før du vælger muligheden for at downloade informationen eller "Opret fil", kan du også konfigurere downloaden, hvis du vil downloade fra en bestemt dato, hvis du vil have kvaliteten af ​​de billeder og videoer, du downloader, er lave, mellemstore eller Høj, eller hvis du vil have filen downloadet i HTML- eller JSON-format, så en anden tjeneste kan importere oplysningerne lettere.

Hvis du ikke justerer datoerne og downloader alle oplysninger fra din første dag på Facebook , vil du blive overrasket over ikke kun at se alle de billeder og videoer, du har uploadet alle disse år, men du får også adgang til at se hvilken liste af venner du har haft, herunder alle dem, som du måske har slettet tidligere, og dem, du ikke har fulgt i nogen tid. Faktisk indeholder den downloadede kopi alle dine personlige oplysninger og aktiviteter, som du har udført i Mark Zuckerbergs sociale netværk, og hvis du vil have herfra, kan du nemt slette din Facebook-konto .