Sådan opdages, om de spionerer fra WhatsApp Web

Hvis du bruger den funktionalitet, der tilbydes af WhatsApp Web til at have chat-tjenesten på din computer, skal du vide, om de spionerer på dig fra WhatsApp Web .

Årsagen er, at denne funktion er så enkel at bruge, at enhver med din mobiltelefon ved hånden kan forbinde din WhatsApp på din computer uden at bemærke.

Siden et par dage siden har WhatsApp begyndt at sende meddelelser om brugen af ​​WhatsApp Web, og nu kan du vide, hvornår sessionen blev for nylig startet, og når webversionen bliver brugt til din konto.

Disse typer meddelelser virker imidlertid ikke i sessioner, der allerede var åbne, det vil sige, de vil ikke opdage de hypotetiske ubudne, der har spioneret i et stykke tid.

Hvordan man ved, om de spionerer fra WhatsApp Web

For det første skal du gennemgå hvilke sessioner du har åbnet.

Indtast appen WhatsApp og i afsnittet Chat, klik på valgknappen øverst til højre.

Et popup-vindue med flere muligheder åbnes, klik på WhatsApp Web-indstillingen, og du kan indtaste menuen for at administrere tjenesten.

Du vil se en skærm, hvor du vil blive vist alle de åbne sessioner med WhatsApp Web, der har brugt din konto. Hvis nogen af ​​sessionerne ikke passer til din computer, skal du være opmærksom på, at du kan blive spioneret.

Se på de sidste timer af forbindelse . Det vigtigste er den sidste time af forbindelse, da du kan opdage, om der var nogen, der brugte en af ​​disse sessioner, da du ikke sad på computeren.

Du har også andre vigtige oplysninger som f.eks. Den browser, hvor sessionen blev startet, eller det operativsystem, der er blevet brugt.

Hvis du bruger Windows og ser, at der er en session i MacOS med Safari, betyder det at de spionerer på dig. Du kan endda vide fra hvilken by de sidste sessioner er blevet åbnet.

Hvis du har spørgsmål, er det tilrådeligt at lukke sessionen . I WhatsApp Web er det meget nemt at logge ind, så du skal kun klikke på den mistænkelige session for at starte processen.

Du vil blive vist en skærm, hvor du bliver spurgt, om du vil lukke den session, du har klikket på, og alt du skal gøre er at klikke på Luk session .

Husk at for at genbruge din WhatsApp konto på din computer skal du bruge din mobil igen.